C
tel

CQ Mediation:

CQ Mediation biedt jullie:
Conflictbemiddeling, voorbij je emoties en obstakels die er nog liggen heen….

Daarbij ligt de focus in onderlinge communicatie op het oplossen van datgene wat het conflict in stand houdt. 

De CQ Mediator is als neutrale bemiddelingsdeskundige bij dit traject aanwezig en staat je hier onpartijdig bij. Helder, neutraal, volgend en sturend om de belangen van alle partijen transparant op tafel te krijgen en hierop in te haken. Daar waar het schaaft en bijt, steeds gericht op het hoe nu echt verder.

De CQ mediator ondersteunt waar nodig en stimuleert iedereen naar een win-win situatie zonder onnodige tijdverlies en bij voorkeur zonder eventuele beoordeling van de rechtbank.


Hoe werkt CQ mediation:

Intake:

Tijdens dit oriënterend kennismaking-gesprek  bepalen we samen of er een werkzame klik is.
Ook zullen essentiële punten van de aan julllie voor afgestuurde voorwaarden worden besproken.
Je deelt relevante eerste achtergrondinformatie en de reden waarom jij en de betrokken partij (en) juist NU kiezen voor mediation.

Next Step:
CQ Mediation om jullie vastgelopen lastig verlopende communicatie op maat en doelgericht op gang te brengen.

How2:
Zoeken naar oplossingen. Nadat de communicatie is hersteld gaan we door middel van brainstormsessies zoeken naar de mogelijke oplossingen van dat speelt en van toepassing is.
Geen enkel idee is te gek, voel je vrij om waardevolle ideeën uit te spreken en ruimte te creëren voor mooie wellicht verrassende oplossingen.

DocuSign:
Zodra alle mogelijkheden besproken zijn en ideeën op tafel liggen zullen deze gecategoriseerd worden en gaat het onderhandelen beginnen.
Hoe en op welke manier zullen deze oplossingen hierna door partijen uitgevoerd worden.
Een vaststellingsovereenkomst waarbij voor beide partijen te rechtvaardigen uitkomsten staan maakt de mediation compleet.

MA:

Tot slot bespreken wij wat het traject jullie tot nu toe heeft gebracht? Lopen jullie nog tegen dingen aan en hoe gaan jullie hier mee om? De vaststellingsovereenkomst helpt de partijen om afspraken na te komen, en deze eventueel juridisch te bekrachtigen.
 “Mission Accompliched”


 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn