C
tel

CQ Coaching

CQ Life coach  Het gevoel dat je stilstaat in het leven of ontwikkeling, onrust, meer uit het leven willen halen. De eerste waardevolle stap is erkenning. Verder komen door simpelweg te kiezen voor jezelf, laten we starten met wat gesprekken!


CQ Job coach – Werk je al jaren op dezelfde manier en komen er ineens veranderingen intern? Is het een reorganisatie, processen die anders ingevuld gaan worden? Dit kan voelen als een hele opgave. CQ Job Coaching helpt je verder, fris en fruitig met de neuzen dezelfde kant op!


CQ Career coach – Zit je op de juiste plek, dan lees je dit bericht vast niet verder.
Soms gebeurt het echter dat de keuze voor verandering je ook kan verrassen. Is dit wel de juiste keuze, wat gebeurt er als je van baan veranderd of weet jij niet wat wijs is voor jezelf?
Ga op ontdekking en kom eens in gesprek.


Hoe werkt CQ coaching:


Intake:
Wie ben jij, wat drijft jou en wat maakt jou gelukkig?


Next Step:
Hoe wil jij je doel bereiken, wat heb je daar voor nodig?
Wat wil je doen om dit doel te bereiken?


How2:
Hoe ga je er voor zorgen dat je je doelen bereikt? Welke middelen kan je gebruiken om deze te bereiken en hoe zet je deze in om de doelen te bereiken?

MA:
Wat heeft het traject je tot nu toe gebracht? Loop je nog tegen dingen aan en hoe ga je hier mee om? Hoe ervaar je de successen, en wat doen tegenslagen met je? Wijk je van je doel af of heb je deze nog duidelijk in beeld? Laten we praten om te kijken wat mogelijk is zodat jij kan werken naar “Mission Accompliched”!

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn